Nota ikona

Recenzije Els Segadors Glas

Thanks for posting a review!

Sviđa li vam se ovo?

Sviđa li vam se Cantorion?

Natrag Dodaj recenziju

17 recenzija

Els Segadors Glas Rating: 4.11 out of 5 based on 19 reviews.
    • Nous devons jouer ce morceau pour les Dragons Catalans et cette partition va nous être utile. Nous sommes la banda " les anguilous laurentins ", de St. Laurent de la Salanque. Un grand merci pour la partoche.

    • Mora Christian · 26 Јануар 2016
    • Fantastique Visca catalunya

    • moukatali · 3 Мај 2015
    • m'agradaria que algú em pogués indicar on puc obtenir la versió el clau de Fa per a cello
      Gràcies

    • Josep Solé · 4 Јун 2014
    • anda luuuuce vente a Mi tierra catalan comeme el zipoteeee con todo los catalesn a todos los andalucesssss venid cabrones independites fuera de mi pais cataluña es de españa k' me coei el hipote ala a enten d mi idom

    • antiindependentistas · 24 Децембар 2013
    • Esto pertenece a España digáis lo que ustedes digais

    • Antonio cabello rodriguez · 10 Септембар 2013
    • Visca Catalunya independent!!!! ||*||
      Catalunya es separarà d'aquest país que ens està robant!!!!

    • hola que tal · 6 Септембар 2013
    • Piękny język, piękna muzyka, porusza do trzewi. Katalończycy są narodem i będą niepodlegli. Są z innej cywilizacji, niż Kastylijczycy - inny styl życia, inny etos pracy....

    • oakpark · 28 Јун 2013
    • Quin gran himne, quina gran nació, quin gran poble, que s'enfronta amb la tradició.

    • Pau Requena · 12 Фебруар 2013
    • Catalunya té la seva pròpia identitat i pels catalans aquest és el seu himne. Visca Catalunya i no tingueu por dels castellans!!!

    • Áurembiaix · 18 Јануар 2013
    • mira nois catalunya no pot ser independent, però tots les catalans tenim un sentiment a dintre i els segadors és un himne nacional perquè és el himne que ens defineix com som o sigui que visca catalunya

    • marc garcia ciuró · 15 Новембар 2012
    • Just what i needed. Would love to have the chords for piano too though.

    • Lucy · 22 Септембар 2012
    • M'ha encamtat

    • Albert M. S. · 11 Септембар 2012
    • Catalunta és i serà un pais i una nació sense estat fins d'aquì a poc

    • Josep Santesmasses Rull · 23 Јул 2012
    • Catalunya no es un estado, pero si es una nación. Incultos

    • Jose Antonio · 25 Април 2012
    • que yo sepa cataluña no es una nación, luego no será un himno nacional. Es un himno de una región española

    • angel · 18 Април 2012
    • Independencia de catalunya
      Visca Catalunya

    • pepe · 15 Јануар 2012
    • Els Segadors no es un himno nacional porque Cataluña NO ES UNA NACIÓN, sino una comunidad de España.

    • Antonio Ruíz · 27 Децембар 2011